Sări la conţinut

Informare privind publicarea pe Internet a broșurii Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi

by pe septembrie 13, 2012

În urma unei discuții purtate cu un reprezentant al fundației SEER, fundație care traduce, publică și tipărește broșura Cuvântul lui Dumnezeu pentru astăzi, am fost rugat să public următoarea rugăminte și informare:

„Dragi prieteni,

Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a face posibila aparitia “Meditatiilor zilnice” si pe internet.

Daca ati citit macar o data “Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi – meditatii zilnice” autor Bob Gass si a fost o reala incurajare pentru voi, va rugam sa ne contactati pe email (fundatiaseer@yahoo.com) sau la telefon (0040747123470). Rugati-va pentru noi ca Dumnezeu sa ne dea resursele necesare traducerii, tiparirii si expedierii la acei oameni care nu au nicio nadejde si nu cunosc “Cuvantul intrupat”.

Am luat hotararea inaintea Domnului de-a posta noi insine “Meditatiile zilnice” pe internet pentru a-i feri de ispita pe toti aceia care le-au postat si continua sa o faca incalcand drepturile de autor. Pentru asta avem nevoie de rugaciune si de idei bune din partea voastra, pentru a avea un site atractiv si pentru cei ce nu-L cunosc pe Domnul. Rugaciunile, ideile, donatiile si sfaturile voastre vor fi o binecuvantare pentru noi.”

Lasă un comentariu

Lasă un comentariu